Hővisszanyerős szellőztetővel az allergia ellen!

Hővisszanyerős szellőztetővel az allergia ellen!

Ha tavasz, akkor éledező természet, madárcsicsergés és rügyező fák… Legalábbis elsőre ilyen derűs asszociációk jutnak róla eszünkbe. Viszont, a pollenallergiával küzdők számára nem biztos, hogy akkora örömöt jelentenek a virágzó rétek. Nekik ez az időszak a viszkető szemek és a bedugult orr szezonát hozza el. A kellemetlen tünetek elől pedig sokszor a lakás falai sem tudnak védelmet nyújtani.
A pollenek ugyanis nem csak a szabadban vannak jelen. A kisméretű pollen könnyen bejuthat a lakásba, és allergiás panaszokhoz vezethet.

Mit lehet ez ellen tenni? Hogyan tisztítsuk meg az ingatlan beltéri levegőjét a pollenszemektől és egyéb szennyeződésektől? Hővisszanyerős szellőztetővel!
A hővisszanyerős szellőztető egyik nagy előnye, hogy tulajdonosait ablaknyitogatás nélkül juttatja hozzá a friss és tiszta levegőhöz. Így a lakás biztos menedéket nyújt a pollenszemek elől.
A rendszer
tehát tavasszal megvéd a pollentől, télen fűt, nyáron pedig hűs légkört teremt. Közben pedig egész éven át friss, tiszta, szűrt levegővel látja el az ingatlant. Így járul hozzá az egészséges és komfortos atmoszféra megteremtéséhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük