Lakóautó kölcsönzés a Prémium Lakóautónál – ne várja a nyarat!

Lakóautó kölcsönzés a Prémium Lakóautónál – ne várja a nyarat!

A Prémium Lakóautó, professzionális cég munkatársai biztosítják Önnek, családjának és barátainak is a kényelmet, valamint a biztonságot. Lakóató kölcsönzés – válasszon a legújabb lakóautó-modellek közül személyesen a Prémium Lakóautó telephelyén. Ügyfeleiket a december 31-ig tartó utószezonban is várják!

A lakóautós szakemberek garanciát vállalnak a teljes kényelemért és a minőségi kikapcsolódásért! Az autóvezető kényelmét az alábbiak szolgálják:

  • derék- és kartámasszal ellátott ülések,
  • állítható kormányoszlop,
  • felhajtható térkép- és irattartó,
  • üdítőspohár,
  • doboz- és flakontartó,
  • számos tárolórekesz.

Minden lakóautóban biztosítva van a futómű stabilitása a szervókormány és a camping-vas kit felfüggesztés által! A flottájuk döntő többsége 2021-es lakóautó és csak néhány 1-2 éves autójuk van. Ózongenerátorral fertőtlenítenek minden autót egy-egy lakókocsi kölcsönzés között és a rendszeres szervizelést is elvégzik a Prémium Lakóautó partner márkaszervizeiben.

Lakóautó kölcsönzés, bérlés témában érdeklődjön a +36-70-420-3581-as telefonszámon, vagy a premiumlakoauto.hu honlap kategóriáit böngészve. A kínálatban olyan lakóautókat talál mint a Rapido, a Giottiline, a Challenger, az Itineo, a Hobby, a Carado, az LMC, a Knaus és a PLA.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük